Actualment esteu veient Valor afegit a l’Institut Torre Vicens

Valor afegit a l’Institut Torre Vicens

Recentment, s’ha realitzat un estudi sobre la Inserció Laboral dels Ensenyaments Professionals 2021, on a partir d’extreure abundants dades s’ha analitzat la situació laboral i formativa de les persones graduades durant el curs 2019-2020. Els resultats obtinguts corroboren que la formació en ensenyaments professionals continua sent una bona opció per incorporar-se al món laboral pel que fa a la població catalana, malgrat la situació que hi ha actualment, la pandèmia de la COVID-19.

Així mateix, l’Institut Torre Vicens és coneixedor d’aquesta situació i és per això que ofereix 3 branques de cicles formatius: Sanitat, Imatge Personal i Edificació. Cadascun compta amb la seva corresponent disciplina i àrea, un ventall ampli d’opcions on l’alumnat pot escollir el que s’adapti millor a les seves necessitats i perspectives laborals de cara a un futur pròxim.

L’Institut inclou un pla d’acció on hi ha un assessorament docent amb l’objectiu d’orientar a l’alumnat en tot el procés de desenvolupament formatiu i professional per aconseguir el títol de tècnic/a de grau mitjà o superior.

En els cicles formatius de grau mitjà i superior els alumnes adquireixen competències professionals corresponents de cada branca que els ajudarà fàcilment a l’hora d’incorporar-se al món laboral. A més, el centre disposa d’una borsa de treball adreçada als alumnes i exalumnes, una bona oportunitat i opció per crear un vincle empresarial. D’experiències passades, és ben cert, que gairebé la inserció laboral dels estudiants és gairebé immediata i els graus d’ocupació en empreses és bastant elevat, tanmateix, les matriculacions d’estudis de formació professional incrementa any rere any.

La cerca per part de les empreses de joves talents, és cada vegada més habitual, ja que d’aquesta manera identifiquen joves amb un perfil professional alt amb moltes ganes de créixer professionalment, aportar idees innovadores i tindre una visió actual.

A l‘Institut Torre Vicens som conscients d’aquest fet i és per aquest motiu, que segueixen aquesta tendència cada cop més freqüent entre els joves per a impulsar la formació i ocupabilitat entre la població catalana.

Deixa un comentari