ESPAI ALUMNAT

Aquest espai té com a finalitat ajudar i guiar als nostres alumnes en qualsevol dubte o qüestió que se’ls pugui plantejar, tant els que estiguin cursant ESO, batxillerat o un cicle formatiu de grau mitjà o superior.

A continuació podra trobar definides les eines que ofereix el centre, totes aquelles retibucions que oferim als nostres alumnes i els estudis a cursar.

ALTRES INFORMACIONS

Sol·licitud per guardar la bicicleta o patinet al pàrquing de l’Institut.

Per facilitar un pàrquing segur pel vostre vehicle, s’han traslladat els aparcaments de bicicletes i patinets a l’interior del pàrquing del centre. L’entrada al pàrquing està regulada per un videoporter que es gestiona des de consergeria. Per poder aparcar la vostra bicicleta o patinet heu d’omplir aquest formulari (feu clic aquí) i a l’endemà podreu recollir a consergeria el vostre carnet de pàrquing que us autoritza per aparcar dins el pàrquing del centre.

Lloguer de taquilles del passadís.

Si voleu llogar una taquilla de les que es troben als passadissos de l’institut heu de fer el pagament de 22 € a través de l’aplicatiu de tutoria i penjar el justificant a l’omplir el següent formulari , feu clic aquí. Al dia següent podeu passar pel despatx del secretari on se us lliurarà la fitxa amb el número de la taquilla i la combinació.

PROGRAMA SALUT I ESCOLA

  • Infermera: Marta Morell
  • HORARI: Divendres alterns de 10.00 a 14.00h (prèvia petició al tutor/a de l’alumnat interessat)
  • Codi QR cita prèvia

  • LLOC: Despatx d’Orientació
  • Correu electrònic: infermera@iestorrevicens.cat

AJUDA'NS A MILLORAR

La vostra opinió és important per a que puguem continuar millorant com a institució, si voleu comunicar qualsevol incidència ho podeu fer mitjançant el següent enllaç:

Sol·licitud d’informació

Pagaments de matrícula, taxes, material, activitats i sortides