ESPAI FAMÍLIA

Aquest espai està creat amb la intenció de solventar qualsevol classe de dubte que pugui sorgir en les famílies dels alumnes matriculats al centre, o d’aquelles que estiguin pensant en fer-ho.

La nostra AFA ha posat a disposició de les famílies del centre un telèfon que atendran personalment en horari de 16:00-17:00h
Telf: 641552250

LLIBRES DE TEXT

ESO

Llibres 1r ESO / Curs 2024-45

Llibres 2n ESO / Curs 2024-25

Llibres 3r ESO / Curs 2024-25

Llibres 4t ESO / Curs 2024-25

Batxillerat

Llibres 1r Batxillerat / Curs 2024-25

Llibres 2n Batxillerat / Curs 2024-25

Socialització de llibres :

Benvolgudes famílies,
Aquest curs continuem oferint el Projecte de Reutilització de llibres amb IDDINK i el seu sistema d’ecoBooks. Els avantatges d’aquest sistema són:
 • Estalvi del 60% respecte al PVP en l’adquisició dels llibres reutilitzables (ecoBooks).
 • Comanda unificada amb sistema flexible: es pot triar què comprar: llibres nous, reutilitzables, de lectura, quotes, dossiers, material de papereria, etc.
 • Les comandes es lliuraran a domicili a partir de la tercera setmana de juliol.
 • Contacte amb IDDINK:
Tingueu en compte que les comandes abans del 21 de juliol s’estalviaran 3€ de despeses de gestió.
Un any més us animem a utilitzar aquest sistema que redueix els costos mediambientals i aconsegueix un gran estalvi econòmic.
 
Vols saber-ne més?
  •  Empresa Iddink

 http://microsites.iddink.es/CA/367_institut_torre_vicens   

Presentació Iddink (duració 15 minuts): https://vimeo.com/346361089

Presentació Iddink Curta ( duració 5 minuts): https://vimeo.com/420992016

Com tractar els ecoBooks: https://vimeo.com/45076699

Com retornar ecoBooks: https://vimeo.com/97832068

Com fer una comanda: https://vimeo.com/427671538

Com accedir a les meves llicències digitals: https://vimeo.com/427321666

Què és Iddink digital?: https://vimeo.com/427321499

  • Ordinadors portàtils:

Per a l’alumnat d’ESO, es recomana portar un ordinador portàtil per a les classes. El centre proposa un model concret,  però es pot portar el que es vulgui.Feu clic aquí per tenir la informació.

  • Agenda per a ESO:

L’AFA de l’Institut proporcionarà l’agenda escolar als socis de l’AFA. Es podran recollir al despatx de l’AFA des del primer dia de curs.

Llibres i material de cicles formatius:

La bibliografia i recursos que s’usaran el proper curs 2023-24 s’informaran a inici de curs. Llibres Departament de Sanitat, cliqueu aquí.

L’alumnat de cicles formatius han de portar un dispositiu propi per tal de seguir les classes.Cliqueu per informació (ordenador portàtil o tauleta)

  • Uniforme de pràctiques del Torre Vicens: per a tots els cicles formatius la quota de material del 1r curs  inclou l’uniforme de pràctiques homologat que cal portar a les  pràctiques:  bates, pijames, armilles, mono, pantalons i polo, jaqueta; segons el cicle.

L’AFA de l’Institut proporcionarà una carpeta amb classificadors dissenyada especialment per al centre, als socis de l’AFA de cicles formatius i PFI. Es podrà recollir al despatx de l’AFA a l’inici de curs.

PREGUNTES FREQÜENTS

El centre socialitza els llibres de 1r d’ESO de matemàtiques, català, castellà i anglès, i a 2n d’ESO els de matemàtiques, català i castellà, per la qual cosa no cal comprar-los.

Per a la resta de llibres d’ESO i batxillerat, estem en contacte amb una empresa externa privada, que ofereix reutilització de llibres a preus assequibles.

A ESO, una part de l’equip esportiu està estardarditzat, i cal comprar-lo. Amb la documentació de la matrícula us arribaran les instruccions.

Aquest curs escolar, a primer, segon i tercer d’ESO no es pot portar, en cap cas. A partir de 4rt d’ESO, sí, però només es pot utilitzar als esbarjos.

Per a tot l’alumnat del centre, les faltes d’assistència consten a l’Aplicatiu tutoria, que els pares podeu consultar en qualsevol moment.

Tanmateix, a primera hora de cada dia, es fa un control de l’assistència de l’alumnat d’ESO, i si l’alumne/a no ha arribat al centre, es truca a la família per a comprovar si l’absència és o no justificada, i fer-ne sabedors als pares.

Podeu trucar directament al centre i deixar l’encàrrec a consergeria, indicant nom de l’alumne, grup i tutor, per tal que ho puguin comunicar al tutor/a del grup. El telèfon és el 973 22 00 33.

Si, l’AMPA organitza les activitats extraescolars. A inici de curs, es fa arribar a les famílies la relació d’activitats.

En el cas d’ESO, no pot sortir del recinte. En cas que hagi de sortir, cal la comunicació prèvia dels pares al seu tutor, i si l’han de venir a buscar, l’alumne ha de romandre al centre fins que vinguin a recollir-lo/la. Si el veniu a buscar sense avisar prèviament, cal comunicar-ho a consergeria per tal que ho facin saber a algun membre de l’equip directiu.

Per a batxillerat i cicles formatius, els alumnes poden sortir del recinte a l’hora de l’esbarjo, per decisió del Consell escolar del centre. La resta de l’horari han de romandre al centre.

Amb la matrícula d’ESO es demana l’autorització general als pares per a totes les sortides a la ciutat de Lleida.

La resta de sortides han de ser autoritzades individualment per part dels pares.

S’abonen directament abans de cada sortida escolar. En algunes sortides com el viatge de final de curs de 4rt d’ESO o semblants, cal fer l’ingrés en un compte corrent.

Disposem d’una cantina on s’ofereix varietat de plats a preus raonables, i també es pot portar el dinar de casa i escalfar-lo als microones que hi ha a la cafeteria. Si l’alumnat és d’ESO, només es preveu que es quedi si després ha de fer alguna activitat extraescolar, ja que estan acompanyats d’una persona contractada per l’AMPA.

Cal que us poseu en contacte amb el tutor del vostre fill.

La tutora del seu fill/a realitzarà una entrevista  inicial on us informarà del seu horari d’atenció a les famílies i de com es realitzarà el seguiment del vostre fill/a.

L’Aplicatiu de tutoria serà l’eina amb la qual podreu mantenir la comunicació amb la tutora.

En cas de voler comunicar-vos de manera urgent amb la tutora, podeu trucar per telèfon al centre (973 22 00 33), i deixar l’encàrrec.

És un programa impulsat pel Departament d’Ensenyament i pel Departament de Salut.

El programa “Salut i escola” (PsiE) pretén apropar els serveis de salut als centres docents i als adolescents, mitjançant l’assessorament d’una infermera, al nostre centre la Blanca Aguarod. La infermera ofereix xerrades sobre diferents temes relacionats amb la salut: l’alimentació, la prevenció de les drogodependències i la salut afectiva i sexual. Així mateix té un servei de consulta oberta per assessorar als alumnes en aquests temes.

Per saber-ne més: Programa Salut i Escola 

Sol·licitud d’informació

Pagaments de matrícula, taxes, material, activitats i sortides