ESPAI EMPRESA

Espai creat per tal de crear una via de diàleg directa entre l’Institut Torre Vicens i les possibles empreses que estiguin interessades en crear col·laboracions o convenis cooperatius.

Si ets una empresa, et recomanem que consultis la nostra Carta de Serveis. Tenim tot un ventall de possibilitats per oferir-te.

CARTA DE SERVEIS

FP DUAL
FP DUAL I PRÀCTIQUES EN EMPRESA FCT
Establim acords de col·laboració en modalitat d'alternança entre l'escola i l'empresa per tal d’adequar les competències dels nostres alumnes a les necessitats del perfil professional del vostre sector.

Més informació
FP DUAL I PRÀCTIQUES EN EMPRESA FCT
ASSESSORAMENT I RECONEIXEMENT DE L’EXPERIÈNCIA LABORAL
Servei personalitzat d’orientació i reconeixement acadèmic de l’experiència professional. Té l’objectiu de dissenyar un itinerari formatiu i professional amb un pla de treball d’acord amb els interessos i necessitats individuals ja sigui per l'obtenció d’un títol reglat o bé per la pròpia professionalització.

Més informació
ASSESSORAMENT I RECONEIXEMENT DE L’EXPERIÈNCIA LABORAL
BORSA DE TREBALL
Oferim un servei gratuït de difusió de les ofertes de feina de les empreses del sector. Va adreçada a tots els alumnes que han estudiat al nostre institut. La borsa de treball és un servei intermediari entre els interessos i necessitats de les empreses i dels alumnes.

Més informació
BORSA DE TREBALL
FORMACIÓ A MIDA
Oferim programes formatius que s’adapten a les necessitats individuals i de les empreses. Aquesta formació garanteix la qualificació dels treballadors i permet l’actualització de coneixements al llarg de la vida.
FORMACIÓ A MIDA
INNOVACIÓ I EMPRENEDORIA
Posem al servei de les empreses el talent dels nostres alumnes. Fomentem el desenvolupament de les idees emprenedores amb l’objectiu d’apropar l’alumnat a l’entorn laboral i incrementar la productivitat de l’organització.

Més informació
INNOVACIÓ I EMPRENEDORIA
SERVEIS A LES EMPRESES
Oferim diferents tipus de col·laboracions a les empreses: lloguer d’espais i equips, cessió i esponsorització d’instal·lacions, networking entre empreses, entre d'altres.
SERVEIS A LES EMPRESES

Per qualsevol consulta referent a la Carta de Serveis pots posar-te en contacte mitjançant el correu electrònic del Departament d’escola-empresa, trucar al centre i demanar per les persones responsables o omplir el següent formulari i nosaltres ens posarem en contacte amb tu.

Persones responsables de la Carta de serveis:

Cap d’Estudis FP : Anna Tomé Pàmies

Cap d’Estudis Innovació FP: Anna Hernández Cuadros

Coordinadora FP:  Laura Arcal Vallmanya

escola-empresa@iestorrevicens.cat
973 22 00 33

Sol·licitud d’informació