Actualment esteu veient Un brindis per l’any nou

Un brindis per l’any nou

Aquest any ha estat marcat per la COVID-19,  tot i que d’una manera més lleugera, arriba la recta final i avui hi posem fi, per aquest motiu recapitularem tots els esdeveniments més importants que s’han desenvolupat durant el primer trimestre del curs 2021-2022.

D’entrada vam iniciar el nou curs amb moltes ganes i nous objectius que esperem que es vagin complint tots al llarg de tot el període escolar. El passat mes de novembre vam formar part del programa d’innovació pedagògica “STEAMcat”, on a través de diverses metodologies, perspectives i tecnologies es va fomentar la proactivitat per part de l’alumnat, així mateix, presentant un projecte innovador anomenat “Univers Steam”. 

Un fet, per a nosaltres, de gran importància és la nostra col·laboració amb el projecte de recerca Escola Sentinella, on actuem com co-investigadors per dissenyar polítiques sanitàries i educatives per a la prevenció, millora sobre el coneixement de la COVID-19 a l’àmbit escolar mitjançant un seguiment actiu de l’alumnat, famílies i personal docent i no docent.

D’altra banda, l’alumnat de Batxillerat i Cicles Formatius també va tindre temps de passar-ho bé amb la celebració de “Emprèn Experience”, una jornada d’emprenedoria on l’alumnat a través de diferents activitats va poder reflexionar sobre quin era el seu proper pas a l’hora d’emprendre ja sigui per a buscar feina, muntar un negoci o seguir estudiant.

Convé ressaltar la participació dels alumnes de batxillerat científic de l’Institut al projecte de recerca Ilercovid organitzat per la Universitat de Lleida per impulsar la vocació científica dissenyant una vacuna contra la COVID-19 amb plantes d’arròs modificades genèticament.

A més, com cada any s’ha celebrat “La marató de TV3”, un projecte solidari amb la finalitat de recollir donatius per a la recerca de diferents malalties impulsats per la Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3, aquest 2021 ha sigut marcat per les malalties mentals, com a centre educatiu vam participar amb un projecte anomenat “Salut Mental: Parlem-ne”, on vam difondre entre l’alumnat valors de solidaritat, empatia, inclusió, respecte i la generositat a través d’una varietat d’activitats.  

A l’Institut Torre Vicens continuarem informant activament als nostres lectors sobre les novetats i notícies més importants vinculades al centre educatiu. Per concloure, aprofitem aquest últim blog per a desitjar-vos una bona entrada d’any 2022 de part de tot el centre educatiu. 

Deixa un comentari