Actualment esteu veient 11a Setmana tècnica a l’Institut Torre Vicens

11a Setmana tècnica a l’Institut Torre Vicens

Un any més l’Institut Torre Vicens ha desenvolupat la Setmana tècnica, on l’alumnat i el professorat ha pogut gaudir de diferents xerrades, tallers i experiències per part de diferents entitats, empreses i professionals. Aquesta onzena edició s’ha realitzat del 13 al 17 de març de 2023 amb l’objectiu d’apropar i fer una immersió de l’alumnat dels cicles formatius al món empresarial. Són unes jornades molt interessants on l’alumnat pot desenvolupar i aprofundir els seus coneixements acadèmics amb una mirada professional i laboral.

En aquestes, s’han desenvolupat tallers i xerrades de les tres famílies professionals, Imatge personal, Sanitat i Edificació i Obra Civil, i també activitats transversals de l’àrea de FOL. L’onzena edició de la setmana tècnica, es va organitzar de forma equitativa perquè l’alumnat de tots els cicles formatius de les 3 famílies professionals, tinguessin diferents oportunitats per descobrir sortides professionals del seu sector, aprendre de grans professionals i gaudir de les diferents experiències formatives. El departament de FOL també va organitzar xerrades molt interessants per potenciar les competències més demandades en el sector laboral.

Gràcies a la col·laboració del professorat organitzador i de les empreses i institucions, es va poder desenvolupar l’onzena setmana tècnica de l’Institut Torre Vicens. Sense dubte, aquest esdeveniment suposa un avantatge per a tot l’alumnat, influenciant positivament en la seva carrera professional.

Agraïments:

La Paeria, Lleida Jove, Universitat de Lleida, IRB Lleida, Irta, Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí, Regidoria d’Ocupació i Responsabilitat Social, Bombers, Europe Direct, Direct Quant, Banc de Sang i Teixits, Sant Joan de Déu, Protecció Civil CC Segarra, CCOO Sanitat, BSC, Col·legi Oficial d’infermeres i infermers de Lleida, UtsuKusy, Aselle, Selvert, Tustall Televida, Mesoestetic, LleidaNails, Mariona Ver Mir, LR Escola de negocis de Bellesa, GSP, Magatzem del Perruquer, Fundació Banc dels Aliments, Rubi, RÖS’S, Alqvimia, Sempergreen, Spit Paslode, Virtual Design Studio, Morenico, M By Miquel, FisioQuir, Sercodaga, Targa Perruqueria, Orígens, Enreda2, Dentaid, Unidad de Reproducción UR, Biomer, EstherGrup, L’Oréal, Mpi, Aroms Natur.

Deixa un comentari