Actualment esteu veient L’Institut Torre Vicens convoca la primera tallada de cabells solidària

L’Institut Torre Vicens convoca la primera tallada de cabells solidària

Després d’un estiu immemorable, donem la benvinguda a un nou curs acadèmic. L’Institut Torre Vicens durant aquest curs i juntament amb el Grau d’Estilisme i Direcció de Perruqueria, convocaran diverses tallades solidàries de cabell a favor de l’Associació Contra el Càncer de Lleida i d’aquesta manera, ajudar a les persones que estan passant per un procés oncològic. 
 
Aquest acte solidari te com a objectiu principal col·laborar activament amb l’Associació Contra el Càncer a través del voluntariat de l’alumnat de 2n d’Estilisme i Direcció de perruqueria, juntament amb la professora que participa en els assessoraments capil·lars a les persones amb procés oncològic que acudeixen a l’Associació contra el càncer de Lleida. 
 
Successivament, és una bona oportunitat per a l’alumnat, ja que aquest voluntariat enriquirà l’ensenyament que rep l’alumnat a l’Institut Torre Vicens reforçant les seves aptituds i coneixements professionals, com també reforçaran el seu tracte personalitzat. El primer acte tindrà lloc a la fira de Sant Miquel els dies 29, 30 i 01 d’octubre a l’Estand AECC – Pavelló 4 núm. 405 de 10 a 13 h, realitzant diferents tallades de cabells a favor de l’Associació Contra el Càncer. Cada persona voluntària que vulgui participar en aquesta iniciativa, serà benvinguda i és important saber durant el nou curs que l’Institut Torre Vicens convocarà diferents tallades de cabells i ho difondrà mitjançant els seus mitjans de comunicació. 
 
Poder crear i participar en aquestes iniciatives, suposa una gran oportunitat per a l’Institut Torre Vicens, ja que, per una banda, es col·labora i creen sinergies amb l’Associació Contra el Càncer de Lleida i per altra, s’enriqueix l’aprenentatge de l’alumnat de 2n d’Estilisme i Direcció de Perruqueria desenvolupant coneixements prèviament apresos. 
 
Sens dubte, l’Institut Torre Vicens continuarà participant en aquest tipus d’actes, perquè és un avantatge que influeix positivament en l’Associació Contra el Càncer de Lleida, al procés d’aprenentatge de l’alumnat i els voluntaris. 

Deixa un comentari