Actualment esteu veient Desfilada d’Imatge i Moda 2023

Desfilada d’Imatge i Moda 2023

El passat 3 de maig va tenir lloc a la Plaça Ricard Vinyes de Lleida la Desfilada d’Imatge i Moda organitzada per l’Institut Torre Vicens i l’Institut Guindavols amb la col·laboració de l’Escola d’Art Municipal Leandre Cristòfol. L’alumnat va participar mostrant treballs referents als cicles formatius que imparteixen en els respectius centres. 
 
L’alumnat de l’Insitut Torre Vicens va participar amb maquillatges, pentinats i perruques, l’Institut Guindavols amb el vestuari i l’Escola d’Art Municipal Leandre Cristòfol amb imatge, fotografia i vídeo. 
 
L’alumnat dels cicles de grau mitjà i superior de l’Institut Guíndavols van participar mostrant els seus projectes de fi de grau inspirats en el metavers i la moda futurista. L’alumnat d’estilisme i perruqueria de l’Institut Torre Vicens en els pentinats i en la confecció de perruques i l’alumnat d’estètica i bellesa l’Institut Torre Vicens amb maquillatges innovadors i adequats a la temàtica futurista. Per altra banda, l’alumnat de l’Escola d’Art Municipal Leandre Cristòfol va participar en el disseny del cartell i les fotografies i vídeos de la desfilada. 
 
En aquest esdeveniment, l’alumnat desfilava amb diferents models de roba, maquillatge i pentinats elaborats per companys dels instituts. Va tenir una gran rebuda per part del públic, demostrant un cop més la importància de crear sinergies entre els talents de l’alumnat. La combinació dels diferents coneixements va permetre que la desfilada es desenvolupés amb èxit. 

Deixa un comentari