Actualment esteu veient L’Institut Torre Vicens participa en la Fira Agrària de Sant Miquel 

L’Institut Torre Vicens participa en la Fira Agrària de Sant Miquel 

Les darreres setmanes es va celebrar la Fira Agrària de Sant Miquel com a punt de trobada per a les empreses i professionals del sector agrari. Aquesta edició ha sigut molt positiva amb una multitud de visitants, diversos expositors, conferències, jornades tècniques i una gran quantitat d’activitats a oferir. L’Institut Torre Vicens ha estat present en aquesta fira amb la participació del professorat i l’alumnat del Batxillerat, Cicle Superior d’Estilisme i Direcció de Perruqueria i el Cicle d’Obres i Edificació.

El primer acte realitzat va ser durant el matí a l’Estand AECC-Pavelló 4 núm. 405, en aquest espai l’alumnat del Cicle Superior d’Estilisme i Direcció de Perruqueria va estar realitzant diferents tallades de cabells solidàries en col·laboració amb l’Associació Contra el Càncer de Lleida. Van ser uns matins exitosos i satisfactoris amb una gran quantitat de voluntaris que van col·laborar amb la tallada del cabell, tant l’alumnat com el professorat de l’Institut Torre Vicens Tant agraeixen la participació de tota la gent que va fer la seva aportació i va col·laborar solidàriament amb l’Associació Contra el Càncer de Lleida. Va ser la primera tallada que es va dur a terme i els resultats van ser molt positius, durant el nou curs l’Institut Torre Vicens convocarà altres tallades de cabells. Tanmateix, va haver-hi una exposició dels projectes de drons i treballs de recerca per part de l’alumnat de Batxillerat. 

D’altra banda, l’alumnat del Cicle d’Obres i Edificació també va estar present a la Fira de Sant Miquel, havien de fer una missió i aconseguir uns objectius clars. Aprofitant la multitud de diverses empreses del mateix sector agrari i altres, el repte era cercar i trobar aquells estands concrets relacionats amb el seu sector, la construcció i edificació; una vegada els trobessin, havien de fer-se una fotografia i penjar-la en un formulari, d’aquesta manera l’alumnat participava activament en la fira, interactuava amb els diversos professionals del mateix sector, cercava noves oportunitats laborals i desenvolupava relacions interpersonals.

També, davant la presència de polítics i autoritats propis de la ciutat i el país, l’alumnat del Cicle d’Obres i Edificació havia de fer-se una fotografia amb ells i afegir el nom de la persona amb qui estaven en la darrera pregunta del formulari, va resultar molt interessant perquè es ficava a prova el seu coneixement. Aquest repte  va ser una mena de gimcana on l’alumnat feia una activitat entretinguda, desplegava actituds sense ser-hi conscient del tot i es ficava a prova el seu coneixement propi del sector i polític.
 

Van ser tres dies molt gratificants i enriquidors on l’alumnat de l’Institut Torre Vicens va tindre l’oportunitat de conèixer una gran varietat d’empreses, participar en la fira més reconeguda de la ciutat i conèixer professionals de múltiples sectors. 

Davant l’èxit de la Fira Agrària de Sant Miquel, l’Institut Torre Vicens continuarà participant i col·laborant en esdeveniments, fires o actes per cercar i crear noves sinergies, a més a més, proporcionar d’un valor afegit a l’alumnat de l’institut. 

Deixa un comentari