Actualment esteu veient Jornada Empren Experience

Jornada Empren Experience

El passat dijous 13 d’abril va tenir lloc l’Empren Experience, una jornada d’emprenedoria dirigida a  l’alumnat de Batxillerat i Cicles Formatius de l’Institut Torre Vicens. En aquest esdeveniment es van dur a terme activitats simultànies com el taller de rialloteràpia, un “Speed networking” i un “Scape room”. En aquesta jornada l’alumnat va poder gaudir d’una experiència única i molt enriquidora, en el que l’emprenedoria prenia un paper important. Es van realitzar dos torns, un per a l’alumnat de matí i un altre pels de tarda, amb una participació total d’aproximadament 130 alumnes.  

La jornada va iniciar amb una xerrada per part de Jimmi Romeu, consultor en màrqueting digital i CEO de Romeu Prenafeta. En aquesta, es va introduir el concepte de l’emprenedoria i es van tractar temes relacionats amb aquesta temàtica. Seguidament, es van iniciar els tallers específics en diferents torns.  

En el taller de rialloteràpia es van desenvolupar diferents activitats i dinàmiques amb la finalitat de treballar en equip i passar-ho bé creant un bon ambient de treball.  

L’Speed Networking es basa en la realització de trobades bilaterals successives en les quals cada participant conversa un temps determinat i a la inversa. En aquesta activitat es va fer un Pitch Elevator, on els i les participants havien de parlar i escoltar sobre els antecedents professionals i objectius empresarials de la persona que tenien al davant durant un minut. Després, canviaven de lloc per explicar-li les seves fites a una altra persona. 

L’Scape Room va consistir en la resolució d’un enigma del famós Detectiu Martínez, quan apareix el cos sense vida del cap de Policia de la zona, en Pep Capdevila. Per tal de resoldre aquest misteri, l’alumnat va haver de treballar de forma cooperativa i conjunta per desenvolupar diferents rols i actuar de forma resolutiva per aconseguir resoldre el cas. 

L’esdeveniment es va tancar amb una xarrada final per acomiadar la jornada i les activitats fetes. 

Poder desenvolupar aquest tipus d’activitats és un gran avantatge per a l’Institut Torre Vicens. Gràcies a aquests tallers l’alumnat pot desenvolupar nous coneixements i experiències que suposaran un abans i un després en el seu camí professional. 

Deixa un comentari