Actualment esteu veient L’Institut Torre Vicens tanca el curs 2022-2023.

L’Institut Torre Vicens tanca el curs 2022-2023.

L’Institut Torre Vicens tanca un altre any lectiu de forma grata i satisfactòria. En aquest centre públic amb més de 25 anys d’història s’hi pot cursar ESO, batxillerat, cicles formatius de grau superior i de grau mitjà i programes de formació i inserció laboral. 

És l’institut de referència de les terres de ponent pel que fa als estudis professionals de sanitat, edificació i obra civil i imatge personal. Treballen en el projecte de plurilingüisme All You need is CLIL i el projecte d’innovació pedagògica UniversSteam per a l’alumnat d’ESO i batxillerat. A més, també és un centre referent a Lleida en ensenyament cientificotècnic i matemàtic. 

Durant tot el curs s’han fet diferents activitats que mostren la presència en diferents projectes i la iniciativa de l’Institut Torre Vicens. 

Es van realitzar diferents tallades de cabells solidàries a favor de l’Associació Contra el Càncer de Lleida per ajudar a les persones que estan passant per un procés oncològic. De la mateixa manera, també es van desenvolupar diferents tallers d’automaquillatge i complements capil·lars. 

Al mateix institut s’han celebrat diferents esdeveniments com el Devfest Lleida 2022, la desena edició de l’esdeveniment cientificotecnològic més important que desenvolupen els Google Developer Groups arreu del món. Durant la segona quinzena de novembre de 2022, va tenir lloc la 5a edició de la setmana STEAM i al febrer la Setmana de la Dona i la Nena a la Ciència. 

L’alumnat de cicles formatius va poder gaudir de diferents xerrades, tallers i experiències per part de diferents entitats de la 11ª Setmana tècnica i de la Jornada Empren Experience. 

Al mes de març va néixer un nou projecte amb l’objectiu de millorar la salut mental de l’alumnat i de la comunitat educativa. Es va dissenyar una àrea virtual perquè l’alumnat disposés d’un espai de parla i escolta per compartir els seus sentiments i pensaments, les seves pors i angoixes… Amb aquest objectiu, neix “Salut mental, salut emocional. Parlem-ne”. 

Són moltes les activitats i projectes els que s’han desenvolupat al llarg del curs 2022-2023 a l’Institut Torre Vicens. Han enfortit la seva reputació com a centre d’aprenentatge actiu i innovador, promovent valors, la curiositat científica i tecnològica i l’atenció a la salut mental, contribuint a la formació integral dels estudiants i al seu desenvolupament com a persones compromeses i preparades per afrontar els reptes del futur. 

Deixa un comentari