Actualment esteu veient L’Institut Torre Vicens participa en el Concurs de Nous Talents de la Perruqueria i l’estètica 2022

L’Institut Torre Vicens participa en el Concurs de Nous Talents de la Perruqueria i l’estètica 2022

Durant aquest curs escolar, l‘Institut Torre Vicens ha participat en el Concurs de Nous Talents de la Perruqueria i l’estètica 2022. Aquest concurs està organitzat per FEDECAT, la Federació Catalana de Perruqueria i Bellesa, on la presidenta d’estètica, la Rosa Perdices Torrent, és alumna de l’Institut Torre Vicens. Aquest és un concurs adreçat a joves que volen consolidar-se com a perruquers o esteticistes amb l’ajuda de les associacions, escoles i la col·laboració de cases comercials del sector. Cal destacar que l’associació Aselle va ser una de les empreses col·laboradores de Lleida. En aquest hi poden participar tant nois com noies amb una franja d’edat compresa dels 18 fins als 30 anys amb residència a Catalunya. 

El concurs es caracteritza per oferir tres categories a escollir: perruqueria (tall i color de noia), barberia (tall i color noi) i estètica (ritual d’autor facial). 

El concurs va consistir en tres fases on es seleccionaven els finalistes fins a trobar el millor professional de cada categoria. Doncs, en la primera fase s’havia de realitzar l’enviament d’una fotografia o un vídeo amb un look de tall i color noia i tall i color noi, on es van escollir els millors treballs que van passar a la fase 2. En aquesta segona fase, s’havia d’entregar una filmació de 30 segons durant el treball per demostrar l’autor o autora del treball. Finalment, en l’última fase del concurs, es va celebrar la passarel·la del Congrés Cosmo Beauty a Barcelona el dia 9 de maig, on va tenir lloc l’entrega de premis. 

En aquest concurs hi va participar diferents alumnes de l’institut. Per la categoria de perruqueria, es va presentar la Tetiana Hlyvko, l’Ares Jorge Garcia i la Mariona Roca Godia. Per la categoria d’estètica la Lorena Lozano Castella, Agnès Solanot Pons i la Sara Morales Núñez, guanyadora del concurs.

La Sara Morales Núñez, va rebre el premi d’una formació de 5 dies d’Aromateràpia de la casa comercial Arôms Natur valorat amb 1800 €. L’entrega del premi la va realitzar la seva tutora de pràctiques i professora del mòdul de massatge Raquel Jordan, en representació d’Arôms Natur.

Poder participar en aquest tipus de concurs, suposa un gran avantatge tant en l’aprenentatge com en la motivació de l’alumnat per superar diversos reptes. 

Deixa un comentari