Actualment esteu veient L’Institut Torre Vicens guanya les Olimpíades científiques amb el projecte Ecobuilt

L’Institut Torre Vicens guanya les Olimpíades científiques amb el projecte Ecobuilt

Recentment, han tingut lloc les Olimpíades científiques, un esdeveniment organitzat per les escoles de les universitats que imparteixen estudis d’arquitectura tècnica i edificació, la Universitat de Lleida, la Universitat de Girona i la Universitat Politècnica de Catalunya. 
 
A partir d’una geometria definida i unes bases segmentades, els participants han de dissenyar una casa passiva amb les solucions constructives de cada element de l’edifici, tot complint amb els Objectius de desenvolupament sostenible (ODS). 
 
A escala autonòmica, s’entrega un premi a l’equip finalista de cada categoria valorat en 250 €. L’equip Ecobuilt format per Iker Sorolla, Dario Matias, Jordi Ribera i Joel Serra, alumnes del CFGS de Projectes d’edificació de l’Institut Torre Vicens, va guanyar aquesta categoria i va poder participar en la final estatal del 14 de juny on van defensar el seu projecte. El 20 de juny, la Universitat de Granada va felicitar l’equip d’EcoBuilt per quedar en primera posició i guanyar les Olimpíades científiques. 
 
A més, la Universitat de Lleida va reconèixer a quinze alumnes de les Olimpíades científiques. Doncs, l’equip EcoBuilt, format pels alumnes de l’Institut Torre Vicens van ser els guanyadors de la modalitat d’Enginyeria de l’edificació. Aquest alumnat va poder recollir el seu premi al Saló Victor Siurana de la Universitat de Lleida. 
 
Sens dubte, el treball continuat de l’equip EcoBuilt ha donat els seus fruits amb el reconeixement de diferents premis a escala autonòmica i estatal. 

Deixa un comentari