Actualment esteu veient 10ª SETMANA TÈCNICA

10ª SETMANA TÈCNICA

Durant la setmana del 21 al 25 de març es va desenvolupar la 10a Setmana Tècnica a l’Institut Torre Vicens, on tot l’alumnat de cicles formatius i professorat han gaudit i han rebut més de 80 xerrades per part de diverses institucions, entitats i empreses.

Aquestes jornades tècniques de formació professional tenen l’objectiu d’apropar a tot l’alumnat de cicles formatius al món empresarial. L’alumnat té l’oportunitat d’ampliar tots els aprenentatges adquirits i potenciar les seves vocacions en el món laboral. La desena edició de la setmana tècnica, es va repartir equitativament perquè l’alumnat de tots els cicles formatius de les 3 famílies professionals, tinguessin les mateixes oportunitats per descobrir diferents sortides professionals del seu sector, aprendre de professionals amb molt de renom i gaudir de les experiències d’antics alumnes un cop inserits en el món laboral. Pel que fa el Departament de FOL també va organitzar xerrades transversals per potenciar les soft skills tant demandades actualment per les empreses. De dilluns a divendres i dins l’horari lectiu, l’extens programa de la setmana a donat cabuda a les més de 80 xerrades tècniques. Cada cicle formatiu ha tingut varies conferències a les que durant la jornada ha anat compaginant amb les classes.  El dilluns 21 de març, es va iniciar amb es va realitzar xerrades i conferències com la de tractaments facials amb maderoterapia que va fer la firma UTSUKUSY a l’alumnat d’estètica, la visita técnica a estrctures ARQUÉ de l’alumnat d’edificació o  la del BIOBANC a l’alumnat de sanitat. El dimarts 22 de març, es van continuar les jornades amb més contingut professional i d’última generació. Destaquem algunes conferències molt interessants i amb temàtiques innovadores com ho van ser el Diagnòstic genètic a microbiologia per part de l’Ester Nombela,  el taller d’aromateràpia per la firma ALQUIMIA o el taller de BIM per l’expert Xavi Rodríguez.

Es van continuar les xerrades el dijous 24 de març, destacant la jornada d’orientació universitària al gimnàs per aquells estudiants de segon curs de grau superior que volguessin continuar els seus estudis a la universitat. Finalment, el divendres 25 de març, hi va haver presència d’entitats com el SEM per al cicle d’emergències sanitàries, l’Oreal per las cicles de perruqueria o l’empresa Rubí amb un webinar sobre els seus materials per l’alumnat d’edificació i obra civil.

Han estat dies molt intensos, de nous coneixements i noves perspectives de futur per tot l’alumnat de FP. Tant l’alumnat com el professorat han valorat la setmana molt positivament.

Aquesta setmana no es podria dur a terme sense la col·laboració del professorat organitzador i sobretot de les empreses i institucions col·laboradores. Per això volem agrair al professorat, a l’equip d’esdeveniments i a totes les institucions que col·laboren amb l’institut per contribuir al procés d’aprenentatge del nostre alumnat. Sense dubte, aquesta setmana ha estat tot un èxit i ha influït de manera positiva en l’aprenentatge dels futurs tècnics dels 3 sectors professionals.

Deixa un comentari