Actualment esteu veient Desfilada d’Imatge i Moda

Desfilada d’Imatge i Moda

El passat divendres 29 d’abril va tenir lloc la Desfilada d’Imatge i Moda a la Plaça Ricard Vinyes de Lleida. En aquesta desfilada hi va participar l’alumnat de tres instituts de la ciutat : l‘institut Torre Vicens, l’institut Guindàvols i La Caparrella. L’alumnat va participar exhibint treballs referents als cicles formatius que s’imparteixen en els centres. 

Doncs, en la desfilada es van ensenyar els treballs de diferents cicles formatius de patronatge i confecció, imatge personal, obres de decoració d’interiors i rehabilitació i el cicle d’Imatge i so. 

L’alumnat dels cicles de patronatge van participar en els vestits enfocats en diferents fases: època S. XVII i XVIII, moda, avantguarda i nit. Els d’ Estilisme i direcció de perruqueria en els pentinats confeccionant perruques vers la època, pentinats actuals en l’apartat de moda i nit i en avantguarda es va presentar dissenys fets amb estructures, volums, cabell… molt espectaculars.   L’alumnat d’estètica i bellesa amb els maquillatges relacionats amb la època històrica i actual. La música de l’esdeveniment va anar a càrrec del cicle de discjòquei, referent a la part fotogràfica, van captar les imatges alumnat del cicle d’imatge i la decoració i la base de la passarel·la l’alumnat d’obres d’interior i rehabilitació. La desfilada, que va consistir en el pas de l’alumnat amb diferents models de roba, maquillatge i pentinats, va comptar amb una gran afluència de públic a la mateixa plaça de Ricard Vinyes. 

Les sinergies i feedbacks entre els tres instituts ilerdencs és un clar exemple de la formació professional que aposta per treballar en projectes. Combinant els coneixements de tots els cicles formatius, es va poder desenvolupar un projecte molt interessant, tant per l’aprenentatge dels alumnes com pels espectadors. 

 

Deixa un comentari