INNOVACIÓ I EMPRENEDORIA

Facilita el transvasament de tecnologia i talent dels centres de formació professional cap a les empreses i afavoreix la vinculació d’aquestes amb el seu entorn social.

Amb aquest programa, els centres de formació professional tenen l’oportunitat d’esdevenir un referent en innovació en el seu territori, alhora que les empreses (especialment les pimes), i els emprenedors que hi participen poden tenir presents aquests centres educatius com a possibles col·laboradors quan es plantegen projectes d’innovació i transferència de coneixement.

Els projectes d’Innova FP sorgeixen de les necessitats de les mateixes empreses o de les oportunitats que professors i alumnes detecten quan s’hi relacionen.

Què volem aconseguir?

Al Torrevicens apostem per fomentar l’esperit emprenedor dels joves a través d’accions que impliquin a tots els agents de la societat que ens envolta, professorat, alumnes i empreses.
Entenen l’emprenedoria com una actitud que estimuli als nostres alumnes a obrir la seva ment i aprendre a observar el seu entorn a través d’una mirada diferent per passar de ser espectadors a activadors i prendre consciència de les seves habilitats per poder-les utilitzar d’una manera més efectiva.

Que us podem oferir?

L’Institut Torrevicens vol esdevenir un centre de referència a Lleida pel que fa a la Formació Professional. Així mateix vol ser un referent per a les empreses dels diferents sectors econòmics lleidatans establint vies de col·laboració conjunta
El centre aposta pel desenvolupament integral dels alumnes que aporti valor afegit a la formació que rebeu i que us permeti incorporar-vos amb èxit al mercat laboral. Per poder desenvolupar els projectes de transferència del coneixement en col·laboració amb les empreses de l’entorn cal entrenar les competències transversals.

Com ho fem?

  • Hem iniciat una sèrie d’accions emprenedores dins el projecte d’emprenedoria de centre:
  • Píndoles emprenedoria
  • Participació al campament d’emprenedoria
  • Realització del Selfie emprenedor (penjar els diferents selfies realitzats pels alumnes que seran una imatge més un petit text)
1ª Jornada d'emprenedoria

Connecta’t!

https://meet.google.com/din-zaem-mbv?authuser=0

Per qualsevol consulta referent a la Carta de Serveis pots posar-te en contacte mitjançant el correu electrònic del Departament d’escola-empresa, trucar al centre i demanar per les persones responsables o omplir el següent formulari i nosaltres ens posarem en contacte amb tu.

Persones responsables de la Carta de serveis:

Cap d’Estudis FP : Anna Tomé Pàmies

Cap d’Estudis Innovació FP: Anna Hernández Cuadros

Coordinadora FP:  Laura Arcal Vallmanya

escola-empresa@iestorrevicens.cat
973 22 00 33

Sol·licitud d’informació