Actualment esteu veient L’Institut Torre Vicens batega amb La Marató de TV3

L’Institut Torre Vicens batega amb La Marató de TV3

El passat diumenge 18 de desembre va tenir lloc la 31a edició de la Marató de TV3, dedicada a les malalties cardiovasculars, la principal causa de mort als països desenvolupats i un dels problemes actuals de salut publica més destacables.

Des de l’Institut Torre Vicens, vam voler col·laborar i solidaritzar-nos amb aquest projecte, per la qual cosa el dijous 15 i el divendres 16 de desembre es van dur a terme diferents activitats a l’Institut.

En primer lloc, el dijous es va realitzar un berenar solidari on cada grup d’alumnes portava diferents receptes per poder fer un tastet de plats variats. Durant el mateix dia també es va fer una caminada a La Mitjana de Lleida, diferents partits de futbol i una master-class de zumba. L’alumnat també va poder gaudir d’una pel·lícula a la sala polivalent de l’Institut.

El següent dia, el divendres, es va fer l’esmorzar solidari seguint el mateix procediment que el berenar del dia anterior. De la mateixa manera, també es van iniciar diferents activitats com una master-class de zumba, partits d’escacs, karaoke, datchball, partits de futbol, una caminada a La Mitjana i la reproducció d’una pel·lícula.

Durant aquests dies, hi va haver un punt de venda de tiquets, venda de complements de segona mà per al professorat, una taula amb receptes saludables, una venda d’ornaments de Nadal per part de PFI, una presa de tensió arterial i un bus de la salut amb l’objectiu de recaptar diners per destinar-los a la Marató i poder col·laborar amb la causa. 

A més, des del dia 21 de novembre fins al 19 de desembre, el Departament d’Imatge personal va proposar la iniciativa de “Posa’t Guap@ per la Marató!“on l’alumnat oferia al públic diferents tractaments. Tots els diners recaptats també es van donar a la Marató per col·laborar amb la causa.

Agraïm tota la col·laboració per part de l’alumnat i professorat per la solidaritat amb el projecte de La Marató 2022. Vam gaudir d’un Torre Vicens actiu i solidari, on tota la comunitat educativa es va implicar de tot cor. El centre va recaptar un total de 2.553 € un fons que aportarà en avenços en la prevenció el tractament i el pronòstic de les malalties cardiovasculars, millorant l’esperança i la qualitat de vida de les persones afectades. 

Deixa un comentari