PROGRAMES INTERNACIONALS DE MOBILITAT

El programa Erasmus té com a objectiu aprofundir en la dimensió europea de la Formació Professional i atendre les necessitats d’ensenyament i aprenentatge de tot l’alumnat de formació professional de grau mitjà i superior del nostre centre. A través del Servei de Programes Internacionals de Formació Professional del Departament d’Ensenyament i del SEPIE es promouen diverses iniciatives per a la innovació i millora de la qualitat de la formació professional utilitzant com a instrument la cooperació transnacional en projectes comunitaris que estimulen l’intercanvi, la cooperació i la mobilitat entre els sistemes d’educació i formació dins de la Comunitat Europea.

Espai per donar informació sobre normativa del programa.

  • Enllaç amb la nostra  
  • Enllaç a la sol·licitud de beca Erasmus (i/o formulari inscripció que passa el Marc Batlle als alumnes)
  • Espai notícies amb fotos i textos dels alumnes a l’estranger

L’alumnat de cicles formatius que participa en els programes de mobilitat Erasmus+ ha de conèixer l’idioma dels països on faran les pràctiques, per la qual cosa el centre organitza la seva formació.

Així, els alumnes que aniran a Osnabruck fan classe d’alemany, i els que aniran a França i Itàlia rebran classe també dels respectius idiomes.

Per qualsevol consulta referent a la carta de serveis del centre pots posar-te en contacte mitjançant el correu electrònic del Departament d’escola-empresa, trucar al centre i demanar per les persones responsables o omplir el següent formulari i nosaltres ens posarem en contacte amb tu.

Persones responsables de la Carta de serveis:

Cap d’Estudis FP : Anna Tomé Pàmies

Cap d’Estudis Innovació FP: Anna Hernández Cuadros

Coordinadora FP:  Laura Arcal Vallmanya

escola-empresa@iestorrevicens.cat
973 22 00 33

Sol·licitud d’informació

Pagaments de matrícula, taxes, material, activitats i sortides