PROMECE 3, 2, 1… conTACto a Torre Vicens

L’Institut Torre Vicens va rebre la visita dels instituts que formen part del programa PROMECE 2015: L’Institut Maria Blasco de Sant Vicenç del Raspeig (Alacant), l’IES Xunqueira de Pontevedra i l’IES Andalán de Saragossa. El programa 3,2,1.. conTACto es proposa promoure l’ús de les TAC com a eines facilitadores i possibilitadores de l’aprenentatge.

Els alumnes i professors d’aquestos tres centres van arribar el dimarts 22 de setembre. El director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Lleida, Sr. Miquel Àngel Cullerés, els va rebre la benvinguda en un dinar de benvinguda. Després, van poder conèixer les tradicions de la nostra ciutat, coneixent els gegants i capgrossos de l’Institut i el ball de bastons al so de les gralles. També vam poder visitar la seu dels Castellers de Lleida i veure’n un assaig.

PROMECE amb gegants

El dimecres 23 de setembre va estar dedicat a la ciutat de Barcelona, visitant els llocs més emblemàtics de la ciutat.

L’endemà, dijous 24 de setembre, l’alumnat va participar en un gimcama per Lleida i van visitar l’Ajuntament de Lleida. Al vespre es va organitzar un dinar de  germanor amb les famílies d’acollida, al menjador de l’Institut.

Finalment, el divendres 25 de setembre, els alumnes van dedicar la primera part del matí a treballar les activitats del projecte a l’Institut. Després d’esmorzar, van poder fer un passeig pel parc de la Mitjana. I després de dinar, va arribar l’hora dels adéus. Però no serà un adéu massa llarg, ja que la pròxima visita serà al novembre, a l’IES Xunqueira de Pontevedra.

Ha estat un plaer haver-vos tingut a Lleida. Fins aviat!

Deixa un comentari