Projecte: Institut TorreVicens a Alemanya

Actualment, l’institut TorreVicens participa en un projecte de mobilitat perquè el seu alumnat de CAI realitzi part del seu mòdul formatiu a Alemanya. Els alumnes podràn realitzar dos mesos de pràctiques laborals en la regió d’Osnabrück, Alemanya en residències de gent gran.

Per desenvolupar aquest projecte, l’institut rebrà una beca Erasmus+ K102 de 12.650 Euros per permetré que quatre alumnes de Cures auxiliars d’infermeria realizin la seva estada i dos professors de l’institut facin un jobshadowing, els acompanyin i tutoritzin durant la primera setmana.

Aquest projecte està obert a altres alumnes de CAI que ho desitgin, per als quals es buscarà finançament privat per ajudar a la seva mobilitat.

Per ajudar a les pràctiques laborals, el dilluns dia 12 de setembre començarà un curs d’alemany impartit per la profesora alemana Jasmin Schröck, gràcies a l’acord de col·laboració del Departament d’Ensenyament d’Osnabrück i el de Lleida. És obligatori rebre formació d’alemany per participar en aquest projecte.  A més, el projecte Erasmus+ ha concedit quatre beques OLS perquè els quatre candidats seleccionats facin un curs d’alemany online.

Si esteu interessats podeu enviar la vostra sol·licitud via correu electrònic a erasmustorrevicens@gmail.com

 

Deixa un comentari