L’Institut Torre Vicens tindrà un auxiliar de conversa en anglès el curs 2015-2016

Article del 18 d'octubre de 2015 al diari Segre
Article del 18 d’octubre de 2015 al diari Segre

Aquest curs el nostre centre podrà gaudir del suport d’un auxiliar de conversa en llengua anglesa. Aquest recurs ha estat concedit gràcies al projecte GEP All You Need is Clil, que es troba en el seu segon any d’aplicació.

A més de cursar ciències, tecnologia, educació visual i plàstica, matemàtiques i una matèria optativa en anglès entre primer i segon d’ESO, els alumnes també tindran l’oportunitat de millorar la seva comprensió i producció oral amb el Louis Lynch, el nostre auxiliar de conversa.

Durant la seva primera setmana al centre, el Louis ha conegut els grups d’alumnes i professorat amb qui treballarà i ha iniciat les seves activitats amb una presentació sobre la seva vida a Londres i el seu país. Els alumnes també han fet una presentació similar per a ell, on han parlat de les seves famílies, amics i interessos.

El Louis és de Londres i estarà amb nosaltres fins a finals del mes de maig. La seva atenció serà prioritàriament als grups del projecte en anglès de 1ESO i 2ESO, però també farà actuacions puntuals amb altres grups del centre.

Serà, sens dubte, un referent important pel que fa a la llengua i la cultura anglosaxones i de ben segur que ens ajudarà a comprendre millor aspectes relatius a la civilització anglesa.

Deixa un comentari