French students from the Island of La Réunion are doing their compulsory in-company training.

French students from the Island of La Réunion are doing their compulsory in-company training.

Estudiants francesos de l’Illa de La Réunion són amb nosaltres fent una estada formativa

Un grup de 20 alumnes i 4 professors acompanyants,  procedents del Lycée Isnelle Amelin de Saint Marie, a l’Illa de la Reunión (territori francès d’ultramar), romanen a Lleida durant 4 setmanes per tal de realitzar una estada formativa a diverses empreses de la ciutat, dins del Programa d’intercanvi ERASMUS + entre aquest centre i l’INS Torre Vicens.

A més de les activitats formatives, també fan diverses visites culturals i de lleure, com la que van fer a Barcelona, Zaragoza o Andorra…

Alguns dies els veureu pel centre..doneu-los la benvinguda: “Bienvenús”!

També els han entrevistat pel diari El Segre:

segre

El Projecte Programa Europeu ERASMUS + en el que participem, té l’objectiu d’aconseguir que els estudiants adquireixin coneixements i competències dins del seu àmbit personal i professional, i l’estada els serveixi per a completar part del mòdul de Formació en centres de treball.

Pel proper any es preveu que un grup d’alumnes del nostre centre pugui anar a l’Illa de La Réunion per a fer una estada formativa.

lycee Amelin

Reunion in France.svg

Situació de l’Illa de La Réunion, a l’Oceà Índic.                                                                                                                             Pels seus valors naturals està inscrita com a Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO des del 2010.

Deixa un comentari