Difusió de la mobilitat a FP. Vocational trainning mobilities

Mobility abroad can help young people in vocational training to gain the skills needed for today’s competitive employment market. Our students will have the opportunity to do a vocational training in a company during one month in United Kingdom, France or Italy.

Mobilitat a l’estranger pot ajudar els joves en la formació professional per adquirir les habilitats necessàries per al mercat de treball competitiu d’avui. Els nostres estudiants tindran l’oportunitat de fer una formació professional en una empresa durant un mes Gal·les(Regne Unit), Illà Reunión (França) o Lombardia (Itàlia).

En l’enllaç següent podeu observar la presentació realitzada en la ponència de mobilitat per estudiants de formació professional de grau mig, si teniu qualsevol dubte dirigiu-vos al correu erasmustorrevicens@gmail.com.

Mobility

Recordeu que l’alumnat de CAI (Cures Auxiliar d’Infermeria) també teniu la oportunitat de realitzar part de la vostra FCT en una empresa d’Osnabrück (Alemanya), sempre que realitzeu un curs d’alemany ofert pel Departament d’Ensenyament. El curs d’alemany està previst que comenci el més de febrer.

Envieu les vostres sol·licituds per participar a les mobilitats amb el vostre currículum al correu erasmustorrevicens@gmail.com.

Deixa un comentari