Presentació de sol·licituds per participar en l’obtenció de beques per realitzar mobilitats

L’Institut Torre Vicens de Lleida obre el termini de presentació de sol·licituds per participar en l’obtenció de beques per la realització de mobilitats internacionals dins del programa Erasmus + per la convocatòria KA 1 de l’OAPEE, gestionades mitjançant el consorci de la Generalitat per a l’any 2015.
Els candidats que les sol·liciten han d’emplenar el següent formulari:

http://goo.gl/forms/8Bxf8J3GsX

Les dades facilitades seran tractades amb total confidencialitat. El seu ús serà emprat únicament per la gestió de les mobilitats l’institut Torre Vicens.
Qualsevol dubte, podeu enviar un correu a:
erasmustorrevicens@gmail.com
A partir de les dades facilitades, la comissió de mobilitat, es posarà en contacte amb els estudiants participants, per tal de realitzar el procés de selecció de les beques de mobilitat. L’alumnat haurà de facilitar els documents requerits per la comissió.
Aquest procés serà obert a l’alumnat de Cicle de Grau Mig i s’estructurarà en famílies professionals. Els criteris de selecció seran penjats en properes entrades d’aquesta pàgina.Els resultats del procés de selecció seran públics en el passadís central de l’institut.
En funció de les beques obtingudes del programa Erasmus + (a través del consorci de la Generalitat), s’ofertaran als alumnes places per treballar en empreses estrangeres per a cada família professional en funció dels socis.
Qualsevol dubte podeu fer un correu a l’adreça: erasmustorrevicens@gmail.com

Deixa un comentari