Sopar de professorat de celebració del 25è aniversari

Aquest sopar va ser el punt de trobada del professorat en actiu del centre, el professorat que ja està jubilat i altres professors que han estat del nostre centre i ara treballen en altres destinacions.

A l’entrada de la sala vàrem instal.lar el “photcall” de l’institut..vam passar tots pel seu davant..

A la diada també van assistir el director dels serveis territorials, Sr Cullérés, la subdirectora, Sra Bademunt, i la inspectora del centre, Sra Huguet, en representació del Departament. Durant el sopar vam poder veure una presentació d’imatges del professorat de tots aquests anys del centre.

El director del centre, Andreu Sobrevia, va dedicar unes paraules de record i celebració a tots els presents,  i en finalitzar , vam poder veure el vídeo de celebració del 25è aniversari.

Aquí en teniu algunes imatges. La resta les podeu veure, els professors participants, en el directori que us compartirem.

 

Trobada d’antics alumnes i professorat

Programa general d’actes

25-anys

En la pàgina d’Actes, trobareu la programació per activitats i per trimestres.

El 22 de novembre ha tingut lloc la conferència inaugural ” Conèixer l’arquitectura”, que va impartir el Sr Ramon Maria Puig i Andreu, arquitecte reconegut de les terres de Lleida i autor del projecte de l’edifici del nostre institut.

Entre les imatges que ens va mostrar, vam poder veure els plànols originals del nostre centre, i ens va descriure algunes de les solucions arquitectòniques que va utilitzar en la construcció, com les finestres de la biblioteca i els punts de llum exterior d’alguns dels passadissos, que ens van permetre conèixer millor el nostre institut.

conferencia-ramon-m-puig-3

Save

Save

Save

La nostra història

Hem creat un espai on properament podreu trobar els inicis, els primers anys del centre, i els anys de canvis fins a l’actualitat.

Qui tingui un bon record  de la seva estada a l’institut o alguna anècdota divertida que hagi fet història ens pot enviar la seva experiència, i la publicarem.

La imatge d’aquesta entrada és la foto oficial de la inauguració de l’institut, el gener de 1992, amb la primera directora, Marga Roso.

Les promocions d’alumnes

Les imatges del nostre alumnat que cada curs acaba els seus estudis i es gradua va formant part de la nostra galeria de les promocions de l’institut, que tenim exposada en un dels passadissos del centre. En l’apartat de Promocions les podeu veure i recordar aquells companys que vau tenir i els tutors que us van acompanyar l’últim curs.

Vídeos

Durant el segon i tercer trimestre volem fer un vídeo que reculli les experiències de les persones que han estudiat i treballat amb nosaltres, i que vulguin compartir uns moments del seu temps amb nosaltres…

Els vídeos

Durant el segon i tercer trimestre volem fer un vídeo que reculli les experiències de les persones que han estudiat i treballat amb nosaltres, i que vulguin compartir uns moments del seu temps amb nosaltres…

De moment, aquí podeu veure el lib-dub que van organitzar el curs passat els alumnes de 2n de batxillerat, i en el que van participar tots els alumnes d’ESO i batxillerat i el professorat:

25è aniversari

El setembre de 2016, l’Institut Torre Vicens ha complert 25 anys. Aquest web s’ha fet per a commemorar l’aniversari, i hi trobareu la informació dels actes que es van programant i les activitats relacionades.

També vol ser un homenatge als milers d’alumnes i centenars de professors que han passat pel centre, un repàs de les activitats que s’han organitzat al llarg del temps i els trets que han donat caràcter al nostre centre.

Som conscients que hi haurà absències i oblits, o inexactituds…per això estem oberts als vostres suggeriments.