Inici

El setembre de 2016, l’Institut Torre Vicens ha complert 25 anys. Aquest web s’ha fet per a commemorar l’aniversari, i hi trobareu la informació dels actes que es van programant i les activitats relacionades.

També vol ser un homenatge als milers d’alumnes i centenars de professors que han passat pel centre, un repàs de les activitats que s’han organitzat al llarg del temps i els trets que han donat caràcter al nostre centre.

Som conscients que hi haurà absències i oblits, o inexactituds…per això estem oberts als vostres suggeriments.

La imatge de fons és del dia de la inauguració del centre, el gener de 1992, amb la primera directora, Marga Roso.

Trobada amb antics alumnes: 9 de juny de 2017

Ja en podeu veure les imatges. Gràcies per compartir aquesta diada amb nosaltres.!

Les imatges

Presentació al gimàs
Video del 25è aniversari i imatges antigues..
El refrigeri
Antics alumnes de Delineació amb Eduard Sandalinas, professor
Les noies de les primeres promocions de Perruqueria
Algunes antigues alumnes son ara professores…
La trobada al pati
Antigues alumnes que ja estan acabant els estudis universitaris

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Els Actes

En els subapartats d’aquesta pàgina trobareu la programació per activitats i per trimestres.

El 22 de novembre ha tingut lloc la conferència inaugural ” Conèixer l’arquitectura”, que va impartir el Sr Ramon Maria Puig i Andreu, arquitecte reconegut de les terres de Lleida i autor del projecte de l’edifici del nostre institut.

Entre les imatges que ens va mostrar, vam poder veure els plànols originals del nostre centre, i ens va descriure algunes de les solucions arquitectòniques que va utilitzar en la construcció, com les finestres de la biblioteca i els punts de llum exterior d’alguns dels passadissos, que ens van permetre conèixer millor el nostre institut.

Save

Blog

Sopar de professorat de celebració del 25è aniversari

Aquest sopar va ser el punt de trobada del professorat en actiu del centre, el professorat que ja està jubilat i altres professors que han estat del nostre centre i ara treballen en altres destinacions. A l’entrada de la sala vàrem instal.lar el “photcall” de l’institut..vam passar tots pel seu davant.. A la diada també …

Contacteu

Si ets ex-alumne/a o ex-professor/a del Torre Vicens i ens vols fer arribar alguna bona experiència en el centre fes-nos un correu a 25anys@iestorrevicens.cat